Hondenspeelveld Hoogheem

Initiatiefnemers:

bewoners

Het project

De bewoonster vormde een werkgroep die het initiatief in samenwerking met de gemeente en opbouwwerk van Contour de Twern verder heeft uitgewerkt. Een uitgebreide inventarisatie, diverse bewonersbrieven en een informatiebijeenkomst gingen vooraf aan de realisatie van het hondenspeelveld tussen de flats 3, 4 en 5. Het losloopveld fungeert tevens als ontmoetingspunt voor hondenbezitters en versterkt daarmee de leefbaarheid en sociale cohesie rond de flats.

Op 14 april is het terrein officieel geopend door Leny van Kroonenburg namens de werkgroep en wijkwethouder Maruška Lestrade. Met de werkgroep zijn afspraken gemaakt over het openen en sluiten van het speelveld, het schoonhouden en de gedragsregels, die duidelijk op een bord bij de ingang zijn aangegeven. Honden kunnen hun behoefte doen op het naastgelegen uitlaatveld (met aanlijnplicht). Het hondenspeelveld is door het gemeentebestuur formeel aangewezen als losloopterrein.

bekijk alle projecten
bekijk alle projecten

werk ook mee in boxtel

Geen specifiek initiatief? Wel hart voor je woonomgeving? Word dan meewerker! Vind je het leuk om mee te denken, mee te werken aan initiatieven? Schroom dan niet en werk mee. Samen laten we zien wat onze gemeente te bieden heeft. Meld jij je aan? Dan blijf je op de hoogte van initiatieven waarbij je wellicht kunt meewerken.

word ook meewerker