IJsbaan Liempde

IJsbaan Liempde

Initiatiefnemers:

Bewoners

Het project

"Meteen daarna stelde ik mezelf de vraag waar dan te gaan schaatsen? Toen is het idee ontstaan om een schaatsbaan te regelen.

Zo moeilijk is het toch niet om in Liempde een ijsbaan te regelen.

Na een aantal mensen te hebben gesproken was het na 2 dagen rond. Voor de hulp is een groepsapp gemaakt en op zaterdagochtend stond er ongeveer 20 man klaar om te helpen. Dan kan in liempd!!!

Na een paar dagen vorst is de baan officieel geopend door Prins Carnaval en zijn adjudant en wijkwethouder Peter van de Wiel. Kapelaan Geoffrey heeft de baan gezegend.

Iedere ochtend hebben de kinderen van Basisschool de Oversteek gymles gehad op de ijsbaan en vrijdagavond is door een aantal vrijwilligers een disco georganiseerd.

Alle dagen waren echt super en we hadden dit initiatief niet kunnen uitvoeren zonder al die vrijwilligers, sponsors en de bijdrage van het wijkorgaan Liempde voor het zeil".

bekijk alle projecten
bekijk alle projecten

werk ook mee in boxtel

Geen specifiek initiatief? Wel hart voor je woonomgeving? Word dan meewerker! Vind je het leuk om mee te denken, mee te werken aan initiatieven? Schroom dan niet en werk mee. Samen laten we zien wat onze gemeente te bieden heeft. Meld jij je aan? Dan blijf je op de hoogte van initiatieven waarbij je wellicht kunt meewerken.

word ook meewerker